Povești de la oameni învingători

vlad-blaj
Vlad Blaj, 17 ani

Pentru mine Metabolic Balance nu mai  reprezintă de mult o dietă ci un stil de viată.Am ales Metabolic Balance deoarece am vrut să pierd în greutate dar nu oricum ci într-un mod sănătos, lucru care pentru mine s-a confirmat prin faptul că pe zi ce trece mă simt tot mai plin de energie. Programul pentru mine este unul foarte flexibil și în opinia mea o mare parte din reușită se datorează respectării celor 8 reguli, lucru de care m-am convins în perioada sărbătorilor de iarnă deoarece am mâncat tot ce am vrut respectând cele 8 reguli și nu am pus nimic în greutate. Cea mai grea parte pentru mine a fost pauza dintre mese deoarece am fost obișnuit să iau foarte multe gustări într mese dar cu timpul această pauză a devenit ceva normal. Cel mai important lucru pentru mine la Metabolic Balance este permisivitatea deoarece dacă îți este poftă pe un anumit fel de mâncare poți să mănânci din acesta dar bineînțeles fără a face un obicei din asta dar recomandarea mea este să ai niște sâmburi de nucă la tine dacă știi că nu te poți abține pe care să îi mănânci înainte de acel fel de mâncare. In total am slabit - 13 kg si -14 cm talie in aproximativ 2 luni si jumatate.

dorina-corda
Dorina Corda, 48 ani, impiegat auto

Despre Metabolic Balance pot spune  că e un program de nutriție care te învață să mănânci sănătos și să îți faci un program de alimentație bine organizat. Pe mine personal m-a ajutat să slăbesc, deși uneori mai am senzația de foame între mese. Cea mai grea încercare a fost să beau cei 3,250 litri de apă pe zi. Am trecut cu bine peste fazele programului cu ajutorul Ramonei, care mi-a fost alături de fiecare dată când am solicitat-o și cea mai mare realizare cu acest program este că s-au îmbunătățit semnificativ și valorile de sânge, mai ales glicemia și analizele pentru ficat. În total am slăbit 12 kilograme, mă mișc mult mai bine și nu obosesc așa de repede.

luminita-heredea
Luminita Heredea, 43 ani, Inginer

ALEGETI CU ÎNCREDERE METABOLIC BALANCE ! Cu programul de nutriție Metabolic Balance mergi la sigur, în primul rând ai nevoie de voință, eu am testat acest program, am slăbit 17 kg într-un interval de trei luni și jumătate. Între timp am fost și la petreceri, nunți, dar am avut acele mese de excepție de care m-am folosit și chiar dacă nu am slăbit în perioada respectivă, măcar am rămas cu aceleași kilograme și nu m-am îngrășat. Voi continua până la împlinirea celor 6 luni de program, iar apoi doresc o menținere cât mai lungă. Recomand cu căldură acest program sau acest stil de viață! Mulțumesc, Ramona TOMUȚA! Mult succes în continuare!

claudia-nicoara
Claudia Nicoara, 54 ani, Medic Stomatolog

Am avut multe eșecuri încercând să găsesc un echilibru alimentar după gândirea mea. Programul de nutriție personalizat, Metabolic Balance, început în ianuarie 2016, mi se potrivește perfect. A fost relativ ușor să mă acomodez cu numărul de mese , felul lor și orarul lor. Am scăpat de pofte iraționale, am ajuns la kilogramele dorite, - 8 kg în total, mă simt foarte bine fizic și psihic, o recomand oricui. Este deja un stil de viață pentru mine. Mulțumesc Ramona pentru susținere și suport pe tot parcursul programului, dar și după.”

claudia-chis
Claudia Chis, 41 ani, Administrator

Totul a început ca și o curiozitate. Înainte am ținut diferite cure, atât cu medicamente, cât și cu ceai sau mâncare mai puțină. Rezultatele au fost de scurtă durată. Acest program m-a învățat să mănânc corect. Mulți o consideră o cură de slăbire și li se pare greu. Dar nu este așa. Înainte mâncam de 2 ori pe zi acum mănânc de 3 ori pe zi și am slăbit. Te obișnuiești cu programul. Mie mi s-a părut mai greu băutul de apă. Nu eram obișnuită să beau apă multă. Cel puțin 1-2 pahare pe zi. Acum beau în medie 2,5 – 3 litri. Ramona m-a învățat multe lucruri. M-a susținut și mă susține și acum chiar dacă sunt la faza de menținere. Am slăbit 26 kg. Acum sunt în faza de stagnare, dar și așa sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut.

Am recomandat și recomand și în continuare persoanelor care au nevoie de acest program de nutriție.

Împlinește-ți visul. Încearcă Metabolic Balance Azi!

Consilier acreditat Metabolic Balance Tomuța Ramona

Mă programez