Slăbește ușor alături de grupul terapeutic de suport pentru un stil de viață sănătos!

Grup de suport pentru un stil de viata sanatos

Se spune ca unde sunt doi puterea crește! Fapt dovedit în realitatea de zi cu zi în fiecare domeniu. Poate că faci parte dintre multele persoane care au început zeci de diete dar nu a obținut rezultatele dorite, care și-a propus schimbări cu fiecare început de an, sau a încercat sa obțină un look mai atractiv înainte de fiecare vară prin a da câteva kg jos, dar fără succes indiferent de efortul depus.

Un aspect plăcut presupune decizii luate și respectate în fiecare zi cu privire la un stil de viață sănătos, dar cu toții știm că fără suportul necesar și fără oameni în jurul nostru care să urmărească aceleași obiective este imposibil să ajungem acolo unde ne dorim.

Ca răspuns la această problemă am lansat grupul de sprijin pentru persoanele care își doresc să slăbească sau pur și simplu să adopte un stil de viață sănătos.

Care sunt beneficiile participării la grupul terapeutic pentru un stil de viață sănătos?

  1. Vei fi mai motivat în a-ți schimba stilul de viață

Stil de viata sanatos

Ce îți dorești să schimbi? Fii concret. Fie că este vorba de a scăpa de niște kg, de a fi mai plin de energie și vitalitate, fie că este vorba de schimbarea stilului de viață sau a unor obiceiuri alimentare greșite, notează-ți într-o agendă sau în telefon obiectivul tău. Împărtășirea obiectivului tău cu alte persoane te va face mai responsabil de îndeplinirea acestuia iar atunci când persoanele cu care l-ai împărtășit își doresc același lucru îți vor transmite mult pozitivism cu privire la reușita viitoare, ceea ce te va motiva.

  1. Vei primi sfaturi de la specialiști

nutritionisti

Eșecurile anterioare, ti-au demonstrat că este greu să menții o dietă, să nu mănânci între mese sau să nu consumi produse procesate, precum dulciurile, băuturile răcoritoare, sau dăunătoarele preparate fast-food. Conștientizarea și evaluarea constantă a reușitelor și a eșecurilor, de către specialiști, și solicitarea de soluții personalizate vor face mult mai ușor de realizat schimbarea dorită. În cadrul ”Grupul terapeutic de suport pentru un stil de viață sănătos” inițiat de consilierul de nutriție Ramona Tomuța vei beneficia de asemenea de consultanță din partea psihologului psihoterapeut Alina Decsei – Radu, psihologului clinician Ioana Corina Tomciani și din partea dr. Dr. Sanda Bortiș, consilier Metabolic Balance. Această echipă îți va sta la dispoziție pentru ați oferi cele mai bune soluții în atingerea obiectivelor.

  1. Vei adopta mai ușor obiceiuri sănătoase

Slabeste sanatos

Ca orice schimbare, adoptarea unui stil de viață sănătos presupune disciplină și organizare. Orice acțiune de autodisciplinare și de a dobândi un nou obicei presupune de asemenea voință. Deseori însă voința noastră lipsește iar descurajarea își face ușor loc. În cadrul grupului de suport vei fi motivat din nou și din nou, participarea în cadrul acestuia făcând mult mai ușor fiecare efort depus. Nu te vei mai simți singur în atingerea obiectivelor deoarece vei avea suportul unei întregi echipe care luptă alături de tine pentru succesul reușitei tale!

 

Începe schimbarea astăzi cu programul Metabolic Balance!

Înainte de a începe schimbarea dorită, trebuie să cunoști nivelul la care te afli, situația actuală a metabolismului tău. Primul pas în acest sens este planificarea unei consultații și înscrierea în programul Metabolic Balance, care începe cu o evaluare inițială pe baza analizelor. Pe baza rezultatelor consultantul nutriționist îți va prescrie planul de alimentație și îți va oferi suport în implementarea acestuia.

 

Întâlnirile grupului de suport îți vor fi de ajutor în a te motiva în cel mai pozitiv mod în procesul de schimbare a stilului de viață.  Taxa de participare este de doar 20 lei/persoană, iar locul de desfășurare este foarte accesibil, locația fiind pe strada Iuliu Maniu – 52.

 

Prima consultație va fi gratuită iar înscrierea în programul de nutriție Metabolic Balance în luna Aprilie a acestui an îți va aduce GRATUIT 3 ședințe în Grupul de suport pentru un stil de viață sănătos unde împreună cu specialiștii invitați vom găsi cele mai potrivite soluții pentru problemele tale.

Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *