Slăbește prin dezactivarea genelor obezității!

Descoperire revoluționară în slăbire

Cercetarea în domeniul nutriției a scos la iveală un adevăr bănuit demult dar confirmat recent care va revoluționa eforturile multora în a slăbi eficient.  În acumularea de grăsime responsabile sunt și diferite gene, denumite gene ale obezității.

  1. Factorii externi și interni pot influența activarea sau dezactivarea unor gene

Gena obezității

În funcție de factori externi și interni ce acționează asupra organismului uman unele gene pot fi activate iar altele dezactivate. Spre exemplu în ceea ce privește greutatea corporală alimentația poate juca un rol vital în activarea sau dezactivarea acestei gene.

  1. Obezitatea este o boală genetică

Obezitatea este o boală genetică

Multă lume consideră acumularea de greutate ca un rezultat al consumării de multe alimente sau alimente nesănătoase. Dacă aceasta ar fi cauza dietele sau reducerea consumului de alimente ar fi suficient. Însă de prea multe ori dietele nu au rezultate sau rezultatele acestora sunt pe termen scurt, iar frustrările acumulate de o persoană care a depus eforturi susținute în a slăbi prin acest metode, duc deseori la renunțarea la a mai slăbi.

Multe cercetări arată însă că obezitatea este cauzată de factori genetici. Din acest motiv, simpla schimbare a regimului alimentar după diete clasice este deseori ineficient și chiar cu efecte negative asupra sănătății.

Astfel că greutatea fiecărei persoane este rezultatul a trăsăturilor genetice (regăsite în ADN) acestea pot fi activate și dezactivate, trăsăturile ereditare care nu implică modificări ale informației genetice, și mediul cu care interacționăm. Această realitate explică de ce pierderea în greutate diferă de la o persoană la alta, iar alimentele care pot ajuta o persoană.pot afecta negativ o altă persoană.

  1. Obezitatea este o boală inflamatorie

Obezitate

Studiile arată de asemenea că obezitatea este o boală inflamatorie. Un studiu asupra unui grup de persoane sănătoase și un grup de persoane cu rezistență la insulină, arată că persoanele sănătoase aveau genele responsabile de inflamație active. Un alt studiu realizat în rândul a 300000 de respondenți arată că 20% din problemele de greutate au cauze genetice.

  1. Programul de slăbire prin dezactivarea genei obezității

Slăbește sănătos

Care este soluția? Programul GenoSlim. Acest program este realizat pe baza descoperirilot științifice, este individualizat și personalizat în funcție de fiecare persoană.

Programul cuprinde:

–          testarea genetică,

–         o lună de dietă în așteptarea rezultatului,

–         o lună de dietă pe baza rezultatului genetic,

–         suport ulterior dietei.

Pentru mai multe întrebări scrie-mi un e-mail prin formularul de contact.  Obține acum silueta dorită, alege sănătatea și starea de bine!

Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *